Diensten

Albert Jourdan_9711Waar moet u Albert voor bellen

Albert is expert op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en richt zich op bedrijven en brancheorganisaties in uiteenlopende sectoren, zoals: bouw, installatietechniek, grafimedia, handel en industrie, horeca, logistiek en zakelijke dienstverlening.

Lees wat anderen zeggen over zijn diensten.


Ik zit vol passie voor de kansen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom zoek ik actief naar de behoefte van bedrijven en leg ik met veel plezier uit hoe het werkt en waar mijn opdrachtgevers zo tevreden over zijn. – Albert Jourdan


Vertellen_grijs_cropped_2

Boek mij als spreker of trainer

Verfrissende presentatie over belang van duurzame bedrijfsvoering. Uw publiek wordt op interactieve wijze bewust(er) van winstkansen èn valkuilen. Bovendien krijgt men een praktisch handvat om zelf direct aan de slag te gaan. De presentatie is tevens basis voor workshops op maat.

Tarief presentatie vanaf €687,50*

* Basistarief tot 50 deelnemers, inclusief 1 uur vooroverleg en digitale handout na afloop. Informeer naar tarief bij meer dan 50 deelnemers.

Vormgeven_grijs_cropped_2

Huur mij als adviseur of auditor

Persoonlijke begeleiding en praktische adviezen bij het bepalen van uw MVO positie. Maar ook uw eigen klankbord of sparringpartner om zaken scherp te krijgen of voor de (bij)sturing van het (verander)proces waar u verantwoordelijk voor bent.

Uurtarief €137,50

Uurtarief geldig binnen Nederland. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.
Bij opdrachten binnen Nederland worden er geen verblijfs- of reiskosten in rekening gebracht.
Algemene voorwaarden

Interesse? Maak een afspraak