Referenties

Hieronder vindt u enkele reacties op de diensten van Albert Jourdan als spreker en coach op het gebied van MVO en recensies over zijn praktijkboek “Help, mijn klant doet aan MVO!”.

Implementatie bedrijfssysteem + ISO certificering

Albert is helping our company excellently with regard to Quality Management and CSR. With his practical approach he empowers managers to restructure their own department. This approach has embedded QM and CSR in our organisation.

MVO scan met advies

Dit is precies wat ik nodig had!

Boekrecensie

Ik las ergens dat jij een boekje over MVO had geschreven, dus ik heb dat meteen besteld (en gelezen). Lekker compact, en ik vind dat je het leuk hebt geschreven. En wat ook heel erg in mijn beeld past: je laat zien dat MVO helemaal niet hoogdravend of ingewikkeld hoeft te zijn. Kortom, mooi stukje werk en een nuttige toevoeging aan “de managementliteratuur”!

Boekrecensie

Wij hebben elkaar ontmoet op de inspiratiesessie van Van Brienen. Naar aanleiding daarvan heb ik je boek gekocht en in één ruk uitgelezen. Wat heerlijk pragmatisch.

Boekrecensie

Helder, bindend en inspirerend met leuke praktijkvoorbeelden. Ook als je reeds met duurzame bedrijfsvoering bezigt bent haal je toch inspiratie en nieuwe inzichten naar boven. Een ‘must read’ voor elke MKB’er. Het MKB heeft de kritische massa om echt veranderingen op gang te brengen, om grote groepen te bereiken en om met snelheid processen te kunnen verbeteren. Ik hoop dat het MKB mede met dit leuke boek in staat gaat zijn om een duurzamere samenleving te creëren.

Presentatie

Bedankt voor je presentatie vandaag bij Van Brienen. Wat mij betreft zeer herkenbaar en inspirerend. – 27 juni 2013

Studie

It is trough his studies that I really started to know him better. He is in a pleasant way impatient when it comes to implementing CSR in companies. Maybe that’s way he recently left DHL and started his own company. He has endurance, guts, practicality and above all great personal integrity. That’s why I think he is heading for brilliant future as consultant, coach and later will be known as they guy who really makes it work when it comes to CSR.

MVO scan met advies

Ik wilde Jimmink BV verduurzamen, maar zag door alle duurzame bomen het duurzame bos niet meer. Albert heeft ons hierin op een natuurlijke ongedwongen manier onszelf laten ontdekken. Ondersteund door exacte onderzoeken wordt je begeleid in het maken van je eigen keuzes. Je kan merken dat de coaching en ondersteuning bij Albert uit het hart komt. Authenticiteit is ineens geen modewoord meer van een dertien in een dozijn manager, Albert laat zien wat het woord echt betekent.

MVO scan met advies en plan op 3 A4tjes

Albert is een zeer gewaardeerde relatie en heeft ons uitstekend geholpen om onze visie, missie en strategie rondom de verduurzaming van ons bedrijf te bewerkstelligen. Verder worden wij nu on the job gecoacht in het verder doorvoeren van ons beleid. Albert is erg betrouwbaar, kundig en is echt onze gids & geweten voor wat betreft het duurzaamheidsbeleid in het bedrijf. Ik zou Albert zeker doorverwijzen naar andere relaties. Wij staan open voor extra commentaar en aanbeveling.

Boekrecensie

Met veel plezier heb ik je boekje “Help, mijn klant doet aan MVO!” gelezen – feest van herkenning 🙂

Maak een afspraak